Væk fra denne side
 
Føler du dig presset, truet eller kontrolleret af din familie? Står du med problemer, der har med din families ære at gøre? Etnisk Ung tilbyder professionel, anonym rådgivning.

 
 

Har du spørgsmål om mødommen?

 
Her kan du dele dine tanker og overvejelser og stille konkrete spørgsmål om mødommen. Vores rådgivere svarer på dine spørgsmål og giver dig råd og vejledning i en svær situation.

 

Går du med spørgsmål om, hvordan man kan få en ny mødom? Eller er du i tvivl om, hvad din mødom egentlig er for noget - og hvordan man kan være sikker på, at du ikke har haft sex før ægteskab? Eller er du i tvivl om, hvad du skal gøre med ægteskab, fordi du ikke længere er jomfru?

Så er du kommet til det rette sted. I Etnisk Ungs brevkasse kan du trygt stille alle slags spørgsmål. Du er helt anonym, og vores rådgivere har tavshedspligt. Du får en kode, så kun du kan se svaret, og du får svar inden for en uge.

Vores rådgivere har stor erfaring med at rådgive og hjælpe unge, der er i tvivl om, hvad mødommen er, hvad den betyder for første samleje - og hvad man kan gøre, hvis ens familie forventer, at man er jomfru på bryllupsnatten.

 

Gå til brevkassen

 

Hvad spørger andre om?

Du kan også læse eksempler på, hvad andre unge skriver til os. Brevene er naturligvis helt anonyme, men dit spørgsmål kan ikke ses af andre.

 

Læs eksempler på andre unges breve