Væk fra denne side
 
Føler du dig presset, truet eller kontrolleret af din familie? Står du med problemer, der har med din families ære at gøre? Etnisk Ung tilbyder professionel, anonym rådgivning.

 
 

Personlig kontakt

Du kan altid komme til et personligt møde med en af vores rådgivere på vores kontor i København. Og vi kan også komme til dig. Vores rådgivere har tavshedspligt, og når du kontakter os, kan du være anonym. 

 

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en samtale hos os, kan en rådgiver mødes med dig et andet sted. Det kan kan være hos din læge, på din skole eller hos sagsbehandleren. Vi kan mødes overalt i Danmark, men vi mødes aldrig hjemme hos dig eller hos dine venner.

Et møde med os er uforpligtende. Du kan tale med os for at få vendt din situation. Hvis du har brug for flere samtaler og mere støtte, kan du tale med os over en længere periode.

Vi kan også tilbyde 10 gratis konsultationer hos en psykolog, der har erfaring med unge med etnisk minoritetsbaggrund. Psykologerne har - ligesom alle rådgivere fra Etnisk Ung - tavshedspligt og er professionelle.

Ring 70 27 76 66 for at lave en aftale med en af vores rådgivere.

Telefonen er åben døgnet rundt hver dag.